(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja / Arvo Sijoitusosuuskunta, Ylivieska/Oulu
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019


Arvo Sijoitusosuuskunta on Ylivieskassa sijaitseva alueellinen sijoitus- ja kehitysyhtiö, joka luo toiminnallaan tuottoa jäsenistölleen ja alueellista vaikuttavuutta. Osuuskunnan omistavat sen yli 25 000 jäsentä. Konsernin sijoitusvarallisuus on noin 100 miljoonaa euroa ja se on jaettu kolmeen, toisiaan täydentävään sijoitussalkkuun: finanssisijoituksiin, valtakunnallisiin sijoituksiin ja alueellisiin sijoituksiin. Alueelliset sijoitukset ovat osuuskunnan toimiva kärki. Osuuskunnan juuret ovat yli 100 vuotta sitten perustetussa puhelinliiketoiminnassa (PPO)

Haemme Arvo Sijoitusosuuskuntaan kokenutta

Toimitusjohtajaa

Toimitusjohtajalla on kokonaisvastuu osuuskunnan sijoitustoiminnan hoitamisesta ja kehittämisestä strategian mukaisesti. Tehtävän pääpaino on kasvattaa ja kehittää alueellista sijoitustoimintaa Pohjois- ja Keski-Pohjanmaan alueella. Vastaat sijoituskohteiden kartoittamisesta ja analysoinnista sekä sijoitusesitysten laatimisesta hallitukselle osaavan tiimin taustatuella. Edustat yhtiötä erilaisissa tilaisuuksissa, verkostoidut ja hoidat niihin liittyvää viestintää. Toimit yhteistyössä sekä hallituksen että hallintoneuvoston kanssa päätösten toimeenpanijana sekä esimiehenä neljän hengen tiimille.

Sinulla on vankka kokemus tuloksekkaasta rahoitus- ja sijoitustoiminnasta. Ymmärrät yritysten tuloslaskelmia ja olet mahdollisesti perehtynyt osuustoiminnallisen yhtiön johtamiseen. Olet luontainen verkostoituja ja neuvottelija: saat luottamuksen helposti ja osaat viedä keskusteluja rakentavasti oikeaan suuntaan. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto esimerkiksi taloustieteen tai juridiikan alalta, erinomainen suomen kielen taito ja tulet hyvin toimeen myös englannin kielellä. Toimipaikkasi sijaitsee Ylivieskassa, jossa tulisi olla vähintään muutama päivä viikosta. Muuten työsi on liikkuvaa ja sisältää matkustamista kotimaassa.

Tarjoamme Sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän sekä erinomaisen näköalapaikan alueellisen yritystoiminnan pitkäjänteiseen kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla MPS Senior Partner Seppo Kangas, puh. 0400 206 587 tai Arvo Sijoitusosuuskunnan hallintoneuvoston pj. Tuomo Tamminen, puh. 050 529 0059. Täytä hakulomake palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta 28.1.2019 mennessä. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.