(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja / AM Lukkoasema Oy, Helsinki/Tampere
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

 

AM Lukkoasema Oy on vuodesta 2015 ollut osa AM Security -konsernia. Yritys toimii kiinteistöturvallisuusalalla ja tarjoaa ratkaisuja muun muassa lukitukseen, oviautomatiikkaan, palonsulkujärjestelmiin ja avainhallintaan. Lukkoaseman liikevaihto on noin 20 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on viidellä paikkakunnalla yhteensä noin 100.

Haemme AM Lukkoasemalle nyt

Toimitusjohtajaa

Toimitusjohtajana vastaat yrityksen strategian implementoinnista sekä toimit yrityksen myynnin kärkenä. Sinulla on aikaisempaa näyttöä myynti- ja neuvottelutaidoista, sillä tulet tehtävässä vastaamaan valtakunnallisista asiakkuuksista ja toimit myös yrityksen kasvoina erilaisissa tilaisuuksissa sekä päämiesten suuntaan. Yksiköt toimivat itsenäisesti ja tehtäväsi onkin jatkaa yhteisen suunnan rakentamista yhdessä hallituksen ja yksikönpäälliköiden kanssa. Tavoitteena on rakentaa vahva valtakunnallinen brändi.

Myynnillinen ja tekninen tausta on tehtävässä menestymisen kannalta oleellinen, turvallisuusalan tuntemus katsotaan eduksesi. Rakennus-, projekti- tai palveluliiketoiminnan kokemuksesta on hyötyä, kuten myös jälkimarkkinointikokemuksesta.

Toivomme, että olet arjessa mukana toimiva, innostava ja sosiaalinen henkilöstöjohtaja, ymmärrät vuoropuhelun tärkeyden ja kykenet myös kuuntelemaan. Arvostamme yrittäjähenkisyyttä, jämäkkyyttä ja käytännönläheisyyttä. Roolissasi tuet yksikönpäälliköitä ja kykenet samalla rakentamaan yhtenäistä kokonaisuutta. Haluat oppia alan ansaintalogiikkaa, pidät luvuista ja käytät niitä tehdessäsi strategiaan pohjautuvia linjauksia yhdessä hallituksen ja päälliköiden kanssa.

Tehtävässä menestyminen vaatii liikkumista ja jalkautumista alueille, niin yksiköissä kuin asiakkaissakin.

Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa pääset kehittämään ja rakentamaan liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti. Tavoitteenasi on jatkaa jo hyvässä vauhdissa olevaa kasvua yhteistyössä eri tahojen kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antavat hallituksen puheenjohtaja Heli Lindqvist puh. 0400 573 493 sekä MPS-konsultti Catharina Kallio puh. 020 746 9686. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta 21.8.2018 mennessä.