(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja, Ahlman (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020

Asiakkaamme Ahlman tarjoaa ammatillista koulutusta, taideaineita, pelikoulutusta ja -valmennusta, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, aivan Tampereen keskustan tuntumassa. Ahlmanilla yhdistyvät kiehtovalla tavalla kaksi alueellisesti ja valtakunnallisesti merkittävää oppilaitosta: Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto sekä Oriveden Opistona tunnettu kansanopisto. Ahlmanin visiona on olla paras yhteisö oppia, kasvaa ja kehittyä. 

Lue lisää: https://ahlman.fi


Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä kehittämään perheensä yritystoimintaa, haemme nyt Ahlmanin joukkoon kehittämishenkistä

TOIMITUSJOHTAJAA.


Toimitusjohtajana olet avainroolissa luomassa Ahlmanin kehitystarinaa ja rakentamassa sitä omien koulutusalojensa kiinnostavimmaksi oppilaitokseksi. Johdat kokonaisvaltaisesti säätiön koulutus-, liike- ja kehittämistoimintaa sekä taloutta yhteistyössä rehtorin ja hallituksen kanssa. Vastaat hallituksen kanssa mm. varainhoidon suunnitelmallisuudesta, henkilökunnan ja henkilöstön työtehtävien tarkoituksenmukaisuudesta sekä kirjanpidon ja tilinpäätöksen lainmukaisuudesta. Osallistut myös kansainvälisen toiminnan kehittämiseen ja ideoit uusia tapoja ainutlaatuisen brändin laajempaan hyödyntämiseen. 

Toimit organisaation esimiehenä vastaten monipuolisista henkilöstön johtamisen ja kehittämisen tehtävistä aina henkilöstön perehdytyksestä työtulosten valvontaan ja työhyvinvoinnista huolehtimiseen asti. Varmistat oppimisympäristöjen ja hankkeiden yhteistyön jatkuvan kehittymisen sekä aktiivisen ja toimivan työelämä- ja kumppanuusverkoston. Johdettavaksesi saat motivoituneen, osaamistaan kehittävän ja hyvinvoivan henkilöstön.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset riittävää Ahlmanin toimialojen tuntemusta. Olet esimerkillä innostava, positiivinen ihmisten johtaja ja ulospäinsuuntautunut verkostojen rakentaja. Olet toiminut menestyksekkäästi johtotason tehtävissä, ja sinulta löytyy näkemystä koulutusliiketoiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen.  

Lisäksi odotamme sinulta:

  •     tehtävään soveltuvaa, ylempää korkeakoulututkintoa
  •     aikaisempaa kokemusta asiantuntijoiden johtamisesta ja kehittämisestä
  •     liiketoiminnan, koulutusalan ja säätiön toiminnan tuntemusta
  •     näkemystä maaseudun elinkeinojen kehittämiseen
  •     kykyä verkostoitua pirkanmaalaisen liike-elämän kanssa
  •     sujuvia viestintä- ja yhteistyötaitoja sekä
  •     hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi 

Tarjoamme tehtävään valittavalle todellisen kasvun ja kehityksen tehtävän ainutlaatuisessa ja monialaisessa säätiössämme, jossa pääset vaikuttamaan koulutusalan tulevaisuuteen. Tervetuloa joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera alla olevan lomakkeen kautta 20.9.2020 mennessä. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=530

Lisätietoja tehtävästä antavat rekrytoinnissa avustavat Alen Consulting Oy:n toimitusjohtaja Nina Koskinen, p. 050 555 0392 sekä seniorikonsultti Elisa Häkli, p. 044 740 4502 arkisin klo 8-16.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.