(Poistunut julkaisusta)

Toimittajia
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Heittäydy mukaan kiihkeään uutisvirtaan! Opteam Luova etsii asiakkailleen Helsinkiin

TOIMITTAJIA

Tarjoamme itsenäistä ja innostavaa työtä arvostetuissa mediataloissa. Etsimämme toimittaja laatii uutisia verkkoon tai radioon. Suurin tarve tällä hetkellä on sekä yö- että viikonloppuvuoroihin. Työlläsi on valtava merkitys: huolehdit, ettei iso uutistoimitus hiljene yölläkään.

Pääset tutkimaan ajankohtaisia aiheita ja tuottamaan sisältöjä kirkkailla uutiskärjillä joskus jopa koko maailmaa koskettavista tapahtumista. Saat arvokasta kokemusta yhdestä tai useammasta mediatalosta ja niiden toimintatavoista.

Tehtävä on melko vaativa ja itsenäinen, joten aiempi kokemus toimittajan työstä on välttämätön. Itsestään selvää on, että autamme sinut alkuun uudessa työssä: saat perehdytyksen toimituksen tapoihin, järjestelmiin ja tehtäviisi.

Työ on osa-aikaista ja vuorot voivat sijoittua sovitusti sekä arki-iltoihin että viikonloppuihin. Tarjolla on vaihtelevasti myös päivävuoroja kaikkina viikonpäivinä. Palkkaus on alan työehtosopimusten mukainen lisineen. Työsuhde alkaisi mielellään marraskuun alussa ensin kolmen kuukauden määräajaksi, vaikka pidempi työsuhde on todennäköinen.

Toivomme hakijoilta hyviä journalistisia valmiuksia, yleissivistystä politiikan ja kulttuurin aloilta, laajaa kiinnostusta maailmaan sekä tietty sujuvaa kynää. Radiotyöskentelyssä tarvitaan myös sopivaa ääntä ja puheilmaisua. Hyvä englannin kielen taito on ehdoton vaatimus, sillä työssä seurataan ulkomaisia uutismedioita ja tuotetaan niistä uutisia suomen kielelle. Muusta kielitaidosta on etua.

Työsuhde toteutetaan vuokratoimeksiantona ja työsuhde solmitaan Opteam Luovan kanssa. Kysy halutessasi lisää Opteam Luovan henkilöstökonsultti Johanna Karilalta p. 050 442 0004. Täytä hakemus viimeistään 22.10.2018 mennessä tai mieluiten heti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajan ollessa käynnissä.

Edellytykset työnsaannille: Toimittaja, Englannin kieli, Yötyö, Suomi äidinkieli