(Poistunut julkaisusta)

Toimittaja
Teollisuusliitto ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Oletko idearikas verkkolehden toimittamisen ja tuottamisen hallitseva toimittaja, jolla on ammatillinen kokemus myös printtilehdessä työskentelemisestä? Saatat olla Teollisuusliiton jäsenlehden Tekijän etsimä toimittaja.

Etsimämme toimittaja vastaa Tekijän verkkolehden sisällöllisestä, ulkoasullisesta ja teknisestä suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä yhdessä toimituksemme kanssa. Tehtävä sisältää teksti- ja kuvasisältöjen toimittamisen, tuottamisen ja päivittämisen Tekijän verkko- ja printtilehteen sekä tarvittaessa osallistumisen liiton sähköisen viestinnän ja muun julkaisutoiminnan sisältöjen suunnitteluun, tuottamiseen ja julkaisemiseen.

Näkemyksellisyyden ja vankan ammattitaidon lisäksi arvostamme erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, ratkaisukeskeistä työtapaa ja kykyä sopeutua välillä kiireiseen työtahtiin.

Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen työelämään, tilaisuuden päästä kehittämään Tekijä-lehteä sekä mahdollisuuden käyttää ja kasvattaa osaamista. Tehtävä alkaa viimeistään 7.1.2021 ja on vakinainen.

Odotamme hakemustasi ansioluettelon kanssa viimeistään 5.11.2020.

Tiedusteluihin vastaa päätoimittaja Petteri Raito 26.10. kello 13–14 ja 3.11. kello 10–11. Puhelin 040 728 4615, sähköposti petteri.raito@teollisuusliitto.fi.