(Poistunut julkaisusta)

Toimittaja
Maaseudun Tulevaisuus

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Etsimme Maaseudun Tulevaisuuden toimitukseen määräaikaisiin työsuhteisiin

kahta toimittajaa

Tehtävässäsi tuotat sisältöjä sekä painettuun lehteemme että verkkosivuillemme ammattimaisesti ja vaikuttavasti yhteiskunnallisesti merkittävistä ja lukijakuntaamme kiinnostavista aiheista. Toivomme sinulta kokemusta ja kiinnostusta maaseudusta, maakunnista ja niiden elinkeinoista. Tällä kertaa etsimme toiseen tehtävään erityisesti maataloudesta kiinnostunutta toimittajaa. Toinen tehtävistä on vuorotteluvapaan sijaisuus tammikuulle 2020 asti ja vuorotteluvapaan sijaisen tulee täyttää työ- ja elinkeinoministeriön asettamat ehdot vuorotteluvapaan sijaiseksi.

Toinen tehtävistä on noin vuoden määräaikainen sijaisuus.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän ja työympäristön, ammattimaisen ja rennon työyhteisön tuen sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut. Toimipaikkana on MT:n toimitus hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustassa Simonkadulla. Suhtaudumme myönteisesti myös maakunnissa tehtävään etätyöhön.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa MT:n päätoimittaja Jouni Kemppainen, jouni.kemppainen@mt.fi, puh. 040 5059 790.  Hakemukset 1.9.19 mennessä osoitteeseen www.viestilehdet.fi/rekry. Hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä käynnistämme haastattelut nopealla aikataululla.