(Poistunut julkaisusta)

toimittaja/ toimitussihteeri
Viestilehdet Oy/ Aarre-lehti

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Aarre on hyötytieto- ja elämäntapalehti metsästä, metsätaloudesta ja luonnosta kiinnostuneille. Lehden aihealueita ovat metsän ja luonnon lisäksi hyvinvointi, juuret, ruoka ja koti. Aarteen lukijat arvostavat juuri lehden monipuolisuutta.

Yksitoista kertaa vuodessa ilmestyvä Aarre tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän asiatietoa ja elämyksiä metsänomistajille, luonnon virkistyskäyttäjille ja alan ammattilaisille. 

 

Onko luonto- ja metsäasiat lähellä sinun sydäntäsi? Etsimme nyt Aarteen toimitukseen Helsinkiin

toimittajaa/ toimitussihteeriä

vuorotteluvapaan sijaiseksi.

Kyseessä on toimitussihteerin tehtävä, joka painottuu verkkoon mutta sisältää myös printtilehden tekemistä. Edellytämme hakijalta toimittajakokemusta, erinomaista suomen kielen taitoa, itsenäistä työotetta sekä kiinnostusta metsäaiheisiin. Työaika on 37,5 tuntia viikossa.

Vuorotteluvapaan sijaisuus kestää 1.5. - 30.9.2020 välisen ajan. Sijaisen tulee olla TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö, ja hänen tulee täyttää vuorotteluvapaasijaisuuden ehdot, eli hän ei voi olla esimerkiksi päätoiminen opiskelija.

 

Tiedustelut (mieluiten sähköpostitse) sekä hakemukset palkkatoiveineen Aarteen päätoimittajalle Mari Ikoselle osoitteeseen mari.ikonen@aarrelehti.fi viimeistään pe 20. maaliskuuta 2020.

www.aarrelehti.fi

#vuorotteluvapaasijaisuus #toimitussihteeri #aikakauslehti