(Poistunut julkaisusta)

Toimittaja talouden ja politiikan toimitukseen
Helsingin Sanomat

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Haemme Helsingin Sanomien talouden ja politiikan toimitukseen toimittajaa.

Talouden ja politiikan toimitus on Helsingin Sanomien uutistyön keskiössä ja vahvassa roolissa digitaalisen sisällön kehittämisessä. Toimituksella on vahva yhteiskunnallinen rooli paitsi talouden ja politiikan uutisten seuraajana myös yhteiskunnallisen keskustelun herättäjänä. Katso yllä oleva video, jossa Marko Junkkari kertoo, mikä on hänen mielestään politiikan toimittajan työssä tärkeää.

Odotamme vankkaa kokemusta ja näyttöjä uutistyöstä ja digitaalisesta kerronnasta. Seuraat laajasti toimituksen aihepiirejä ja hahmotat nopeasti, mistä juuri nyt puhutaan. Kestät toimittajana äkillisten uutistilanteiden painetta etkä pelkää tarvittaessa haastaa valtarakenteita.

Sinulla on hyvät verkostot talouden ja politiikan maailmassa ja huomaat kiinnostavat aiheet myös virallisten puheenvuorojen takana. Olet monipuolinen kirjoittaja – osaat tehdä talouden ja politiikan asiat näkyviksi ja kiinnostaviksi paitsi uutisteksteillä myös analyyseillä ja henkilökuvilla. Osaamisesi voi painottua talouden tai politiikan saralle, mutta pystyt työskentelemään molempien aihepiirien parissa ammattimaisesti. Hahmotat isot kehityskulut ja kokonaisuudet ja pystyt nopeasti sijoittamaan päivän uutiset lukijalle laajempaan kuvaan.

Video-osaaminen, sosiaalisen median kanavien tuntemus sekä datajournalismin mahdollisuuksien hahmottaminen auttavat työssä menestymisessä. Odotamme, että olet valmis luomaan suhdetta digitaaliseen yleisöön omalla persoonallasi ja esiintymään kameran edessä.

Töitä pääset tekemään innostuneen ja asiantuntevan toimituksen kanssa. Hesarissa pääset tekemään digitaalista laatujournalismia, josta halutaan maksaa. Työpaikkana Sanoma Media Finland tarjoaa ison ja kehittyvän mediatalon monipuoliset mahdollisuudet.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 25.2.2018. Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa Talouden ja politiikan toimituksen esimies Kalle Silfverberg +358 40 127 2568 tai toimituspäällikkö Erja Yläjärvi +358 40 589 7082