(Poistunut julkaisusta)

Toimittaja, Rakennuslehti
Sanoma Tekniikkajulkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen

 

TOIMITTAJAA

vahvistamaan toimitustamme, jotta voimme kertoa entistä vahvemmin ja monipuolisemmin rakennusalan asiantuntija- ja uutistietoa lukijoillemme.

 

Odotamme sinulta:

- Edellytämme, että sinulla on kokemusta ammattirakentamisen tai arkkitehtuurin seurannasta, käytännöistä ja kehityksestä, ja haluat oppia koko ajan uutta rakennusalasta. Et pelkää vetää saappaita jalkaan ja vierailla työmailla.

- Osaat kirjoittaa kiinnostavasti ja asiantuntevasti rakentamisen asiantuntijoille ja hallitset rakentamisen keskeiset käsitteet ja toimintatavat. 

- Olet tiimipelaaja ja nopea verkostoitumaan. Osaat ratkaista ongelmia, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn.

- Sinulla on näkemystä alasta ja osaat tehdä näyttäviä ja syvällisiä juttuja niin printtiin kuin verkkoon. Lisäksi löydät mielenkiintoisia uutisia ja reagoit niihin nopeasti.

 

Tarjoamme:

- Monipuolisen näköalapaikan suomalaisen rakentamisen maailmaan.

- Mielenkiintoisen tehtävän hyvin hoidetussa yhtiössä.

- Ison konsernin mahdollisuudet ja hyvät työsuhteen edut.

- Osaavan ja motivoituneen tiimin.

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikimmiten, mutta kuitenkin viimeistään 11.10. mennessä. Lisätietoja antavat päätoimittaja Tapio Kivistö (tapio.kivisto@sanoma.com, 050 387 4179) sekä toimituspäällikkö Anne Korhonen (anne.korhonen@sanoma.com, 040 5211 335).

 

Rakennuslehteä kustantaa Sanoma Tekniikkajulkaisut Oy, jonka omistavat Sanoma Media Finland Oy, Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL, Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA, Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL ja Rakennusteollisuus RT.