(Poistunut julkaisusta)

Toimittaja IS:n uutistoimitukseen ja radiouutisiin
Sanoma Media Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2020

Suomen suurin uutismedia Ilta-Sanomat etsii toimittajaa määräaikaiseen työsuhteeseen uutis- ja yhteiskuntatoimitukseen.

Uutistoimittajana kirjoitat juttuja IS.fi:hin ja Ilta-Sanomien painettuun lehteen. Teet myös radiovuoroja, joissa toimitetaan ja luetaan Sanoman radiokanavilla lähetettäviä Ilta-Sanomien radiouutisia. Osaat lisäksi tarvittaessa esiintyä kameran edessä videoilla ja suorissa lähetyksissä.

Edellytämme sinulta kokemusta monikanavaisesta ja nopeatahtisesta verkkotoimittamisesta. Hallitset laajasti eri aihepiirit. Tiedät, mikä suomalaisia kiinnostaa ja miten kiinnostavat juttuaiheet toteutetaan parhaalla mahdollisella tavalla modernein tiedonvälityksen keinoin.

Työtä tehdään vuoroissa ja myös viikonloppuisin. Työt pyritään aloittamaan mahdollisimman pian haastatteluiden ja valinnan jälkeen. Määräaikainen työsuhde kestää yhden vuoden.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 4.10.2020 täyttämällä sähköinen hakulomake. Liitä hakemukseesi CV ja työnäyte enintään kahdesta julkaistusta jutusta. Lisätietoja tehtävästä antaa Ilta-Sanomien uutis- ja yhteiskuntatoimituksesta vastaava toimituspäällikkö Panu Karhunen (panu.karhunen@iltasanomat.fi).