(Poistunut julkaisusta)

Toimittaja Allerin tv-toimitukseen
Aller Media Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.9.2020

Haemme joukkoomme osa-aikaista toimittajaa. Suomen Aller Media tuottaa tv-ohjelmasivut Allerin Ruotsissa ilmestyviin, ruotsinkielisiin lehtiin, joita ovat muun muassa TV Guiden ja Hänt i Veckan. Etsimme nyt tekijää editoimaan kanavilta tulevaa ohjelmatietodataa tuotantojärjestelmässä ja tarvittaessa kirjoittamaan lyhyitä ohjelmaesittelytekstejä. Pääset myös koostamaan viikoittaista filmiopasta sekä hallitsemaan kuvavalintoja.

Ruotsin tv-ohjelmien ja urheilumaailman ymmärrys on eduksi. Sinulla on ehkä kokemusta toimittajan työstä.

Ruotsi on äidinkielesi tai osaat sitä natiivitasoisesti sekä hallitset kieliopin. Olet järjestelmällinen, teknisesti taitava, tarkka yksityiskohdissa ja pystyt käsittelemään tv-listaus tekstejä sujuvasti. 

Tarvittava ohjelmisto-osaaminen: InDesign & Photoshop

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön Helsingin Sörnäisissä mediatalon mielenkiintoisten tuotteiden parissa. Tehtävä on osa-aikainen. Halutessasi sinulla on mahdollisuus tehdä töitä osittain myös etänä. 

Jos tunnistit itsesi ja kiinnostuit meistä, lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoiveesi pikaisesti tai viimeistään 4.10.2020 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Katson päätoimittaja Sonja Peltomäki (sonja.peltomaki@aller.com)