(Poistunut julkaisusta)

Toimitilavuokrauksen asiantuntija
Senaatti kiinteistöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Oletko sinä Senaatin uusi toimitilavuokrauksen asiantuntija?

Suomen valtiohallinnon toimitila-asiakkaat kaipaavat asiantuntijuuttasi ja ammattitaitoasi. Mutta miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

  1. Pääset huolehtimaan siitä, että valtionhallinnon toimitilaratkaisut vastaavat aina asiakkaiden tarpeita ja odotuksia.
  2. Työtäsi tukee vastuullinen, ammattitaitoinen ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että henkilöstöllämme – kuten myös asiakkaillamme – on aina parhaat edellytykset onnistua työssään. 
  3. Pääset mukaan luomaan valtionhallinnon työympäristöjä. Saat poikkeuksellisen mahdollisuuden vaikuttaa kiinteistöalan ja uusien työnteon tapojen kehitykseen.

Asiakkaasi ovat valtion virastoja ja laitoksia. Olet monipuolisissa tilaratkaisu- ja vuokrausprojekteissa osana moniammatillista toimitilavuokrauksen porukkaamme Oulussa. Toimitilavuokrauksen asiantuntijana osallistut näiden projektien kannattavuuden arviointiin ja vuokran määrittämiseen hyödyntäen Senaatti-kiinteistöjen monipuolisia laskentatyökaluja. Voimme myös painottaa tehtäviäsi osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Tarjoamme sinulle joustavat työajat sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. 

Hae meille asiantuntijaksi, jos sinulla on

  • ylempi korkeakoulututkinto esim. juridiikan, kauppatieteiden tai tekniikan alalta
  • kokemusta kiinteistöalasta tai kiinnostusta oppia toimitilavuokrausta ja kehittyä asiantuntijaksi alalla.

 

Lisäksi arvostamme hyvää tiimityövalmiutta ja kokemusta projektityöskentelystä sekä kykyä hallita ja kehittää isoja kokonaisuuksia asiakasnäkökulmasta.

Lisätietoja tehtävästä antavat vuokrauspäällikkö Tarja Törmänen, p. 0400 698 535 ja aluejohtaja Risto Rautiola, p. 0400 555 494.

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 17.1.2021.