(Poistunut julkaisusta)

Toimitilavälittäjä - Toimitilavälitys RHG Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019

Toimitilavälitys RHG on vuonna 2008 perustettu, toimivan johdon omistama kiinteistönvälitysliike. Myymme ja vuokraamme toimitiloja Turussa, Helsingissä ja Tampereella sekä tarjoamme kiinteistöihin liittyviä lakipalveluita. Henkilökuntaamme kuuluu tällä hetkellä seitsemän alan ammattilaista.

Aktiivinen ja ammattitaitoinen toimitilavälittäjä – etsimme sinua!

Haemme Helsinkiin Head Of Officea vetämään pääkaupunkiseutumme toimitilamyyntejä. Kaipaamamme henkilö on jo vankkaa kokemusta alalta kerryttänyt myynnin osaaja, jolla on aito halu tehdä huipputulosta niin myyntikohteidemme sekä vaativien kiinteistökehitysprojektien kuin isojen vuokrauskohteidenkin parissa.

Taustasi voi olla esimerkiksi kiinteistövälitys-, vakuutusyhtiö- tai rahastopuolella etkä pelkää jahdata isojakaan kauppoja. Etsimämme ammattilainen haluaa lähteä yhdessä kanssamme kehittämään ja kasvattamaan toimintaamme. Tarjoamme sinulle koko talon tuen tehtävässä menestyäksesi, minkä lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot sekä aktiivinen ja pitkäjänteinen työskentelyote mahdollistavat sen, että saavutat kaiken mitä tällä tehtävällä on tarjota. Meillä RHG:llä pääset aidosti kehittämään toimintamallejamme ja vaikuttamaan asioihin organisaatiomme sisällä.

Tärkeimpiä asiakkaitamme ovat vakuutusyhtiöt, kiinteistösijoitusyhtiöt, yksityiset kiinteistösijoittajat sekä julkishallinto. Toivommekin sinulta jo kertynyttä laajaa verkostoa mm. kiinteistöjen omistajiin, kykyä hyödyntää kontaktejasi sekä aktiivista otetta uusien toimeksiantojen hankkimiseen.

Sinulle tarjoamme paikan matalassa organisaatiossa ja kollegoiksi saat kokeneita ja osaavia kiinteistöalan ammattilaisia. Yhdessä muodostamme tiimin, jossa on hyvä ja avoin ilmapiiri työskennellä. Työsi tueksi saat myös oman kiinteistölakimiehemme, joka toimii apunasi kaikissa kaupoissa. Työ meillä on hyvin itsenäistä, joten tarjolla on runsaasti vapautta, mutta myös vastuuta. Käytössämme on alan paras palkkausmalli ja myös osakkuus on mahdollinen. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Haethan pikaisesti!

Lisätietoja tehtävästä saat Suomen Henkilöstötalolta rekrytoinnin asiantuntija Jenni Räikköseltä, p. 010 2306 523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi ark. klo 9-16 välisenä aikana.

Voit hakea paikkaa Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai lähettämällä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Voit otsikoida viestisi ”Toimitilavälittäjä RHG”. Viimeinen hakupäivä on 13.10.2019.

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 500 euroa.