(Poistunut julkaisusta)

Toimitilavälittäjä - Toimitilavälitys RHG Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019

Toimitilavälitys RHG on vuonna 2008 perustettu, toimivan johdon omistama kiinteistönvälitysliike. Myymme ja vuokraamme toimitiloja Turussa, Helsingissä ja Tampereella sekä tarjoamme kiinteistöihin liittyviä lakipalveluita. Henkilökuntaamme kuuluu tällä hetkellä seitsemän alan ammattilaista.

Aktiivinen ja ammattitaitoinen toimitilavälittäjä – liity osaksi kasvutarinaamme!

Etsimme Tampereen tiimiimme vankkaa myynnin osaajaa, jolla on aito halu tehdä tulosta. Tarjoamme sinulle koko talon tuen tehtävässä menestyäksesi, minkä lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot sekä aktiivinen ja pitkäjänteinen työskentelyote mahdollistavat sen, että saavutat kaiken mitä tällä tehtävällä on tarjota.

Tärkeimpiä asiakkaitamme ovat vakuutusyhtiöt, kiinteistösijoitusyhtiöt, yksityiset kiinteistösijoittajat sekä julkishallinto ja pääset työskentelemään monipuolisesti sekä myynti- että vuokraustoimeksiantojen parissa. Toivomme sinulta aktiivista otetta uusien toimeksiantojen hankkimiseen sekä kykyä hyödyntää jo kertyneitä verkostojasi.

Sinulle tarjoamme paikan matalassa organisaatiossa ja kollegoiksi saat kokeneita ja osaavia kiinteistöalan ammattilaisia. Työsi tueksi saat myös oman kiinteistölakimiehemme, joka toimii apunasi kaikissa kaupoissa. Työ meillä on hyvin itsenäistä, joten tarjolla on runsaasti vapautta, mutta myös vastuuta. Rooliasi voidaan myös kasvattaa oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Käytössämme on alan paras palkkausmalli sekä hyvälle tekijälle myös osakkuus on mahdollinen. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Haethan pikaisesti!

Lisätietoja tehtävästä saat Suomen Henkilöstötalolta rekrytoinnin asiantuntija Jenni Räikköseltä, p. 010 2306 523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi ark. klo 9-16 välisenä aikana.

Voit hakea paikkaa Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai lähettämällä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Voit otsikoida viestisi ”Toimitilavälittäjä RHG”. Viimeinen hakupäivä on 13.10.2019.

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 500 euroa.