Toimitilasiivoojia Lahden alueelle
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

TOIMENKUVA

Etsimme asiakasyrityksellemme toimitilasiivoojia eri pituisiin työsuhteisiin Lahteen ja lähialueille. Työtä on tarjolla niin kokoaikaisena, osa-aikaisena kuin keikkanakin. Työkohteet vaihtelevat tilaajan tarpeen mukaan.


Työssä pärjäät jos olet reipas, kykenet itsenäiseen työhön ja olet hyvässä fyysisessä kunnossa, sillä työ on ajoittain fyysisesti raskasta.
Aikaisempi kokemus siivoustyöstä katsotaan selkeäksi eduksi, mutta ei ole välttämätön.

ODOTAMME SINULTA

Edellytämme:
-Suomenkielen taitoa
-Reipasta ja iloista otetta työtehtäviin
-Täsmällisyyttä ja halua kehittyä työssä
-Ajokorttia (oma auto katsotaan selkeäksi eduksi)

Toivomme sinulta positiivista asennetta, palveluhenkisyyttä ja joustavuutta. Olet tiimipelaaja, johon voi luottaa! Katsomme alan kokemuksen ja koulutuksen eduksesi paikkaa hakiessa. Asenne kuitenkin ratkaisee.

MUUTA

Täytä hakemus www.eezy.fitai soita (03) 873 200 jos sinulla jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi. Liitä CV hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1399051
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Hollola, Lahti, Nastola, Orimattila