(Poistunut julkaisusta)

Toimitilasiivooja, Tuusula
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020
Tuntuuko siivous- ja puhtaanapitoala omalta tai onko mielessäsi nyt uuden työn etsiminen? Meillä on töitä tarjolla ja haluamme ehdottomasti kuulla juuri Sinusta!

Etsimme asiakkaallemme toimitilasiivoojaa kokoaikaiseen päivätyöhön, Tuusulaan. Työaika on ma-pe klo 7-15. Kyseessä on pitkäaikainen työsuhde.

Työtehtävänäsi on monipuoliset toimisto-, tuotanto- ja sosiaalitilojen siivoustehtävät samassa kohteessa. Työnkuvaasi sisältyy myös esimerkiksi ensiapu- ja kahvikaappien täyttäminen.

Etsimme tähän tehtävään ahkeralla ja vastuullisella asenteella varustettua tekijää, joka nauttii siitä, että langat pysyvät käsissä monipuolisissa ja vaihtelevissa työtehtävissä. Iso plussa on myös se, jos nautit asiakaspalvelullisesta työstä ja omaat siihen soveltuvan asenteen.

Työtä tehdään niin itsenäisesti kuin myös tiimissä. Tässä tehtävässä saat ympärillesi mukavan tiimin. Työkielenä on suomi.

AIkaisempi kokemus siivousalan tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön. Saat kyllä työhön kattavan perehdytyksen.

Merkitsethän hakemukseesi palkkatoiveesi sekä sen onko sinulla auto käytettävissä.

Haethan tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta viimeistään 1.4.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Timperi, janne.timperi@hrhtiot.fi.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi.

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.

Avainsanat: siivous, puhtaanapito, toimitilasiivous, toimistosiivous.