(Poistunut julkaisusta)

Toimitilaprojektikonsultoinnin projektipäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Haemme TOIMITILAPROJEKTIKONSULTOINNIN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ kansainväliseen pankkialan avainasiakkuusorganisaatioomme Helsinkiin.<!--?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /-->


Avainasiakkuusyksikkö vastaa Business, IT & HQ -liiketoiminnan nimetyistä avainasiakkuuksista, joille toimitetaan ISS:n asiakkaalle antaman arvolupauksen mukaisia räätälöityjä kokonaispalveluratkaisuja. Toiminnan lähtökohtana on asiakkuuksien liiketoiminnan syvällinen ymmärtäminen.


Haemme nyt projektinjohdon ammattilaista kasvavaan projektointi tiimimme.


Projektipäällikkönä vastaat muun muassa toimitilamuutos- ja taloteknisten projektien hankesuunnittelusta, projektien budjetoinnista ja seurannasta, arkkitehti- ja taloteknisen suunnittelun johtamisesta, toimitilamuutos projektien toteuttamisesta, dokumentoinnista ja laskutuksesta. Vastuullasi on myös projekteihin liittyvä sidosryhmäviestintä, alihankkijoiden kilpailutus sekä ilmoitus vastuut viranomaisille. Toimit projekteissa pääosin tilaajan eli asiakkaan edustajana ja toimit osana myös asiakkkaamme tiimiä. Toimipisteesi sijaitsee asiakkaan toimitiloissa Helsingissä ja tulet työskentelemään osana laajaa paikalla olevaa ISS:n asiakkuustiimiä.


Asiakkaamme haluaa olla edelläkävijä parhaissa työympäristöissä ja niiden ratkaisuissa. ISS ottaa täällä ensimmäisenä käyttöön uudet toimintamallit sekä luo uraa uusille ratkaisuille. Pääset osaksi myös globaalia projektiyhteisöämme (ISS Capital Projects)


Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää rakennusinsinöörin tai muun tehtävään soveltuvan alan koulutusta sekä vähintään kolmen vuoden työkokemusta tilamuutosprojektien johtamisesta. Hallitset hyvin suuriakin kokonaisuuksia ja ymmärrät kustannustehokkaan toiminnan edellytykset. Otteesi työhön on asiakaspalvelulähtöinen, olet aktiivinen, verkostoidut tehokkaasti ja sinulla on halu kehittyä työssäsi. Sinulla on hyvät IT-taidot ja kyky omaksua uusia järjestelmiä. Kansainvälinen asiakkuutemme edellyttää hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.


Mikäli olet innokas ottamaan haasteita vastaan ja nautit tekemisen meiningistä nuorekkaassa ja energisessä tiimissä, saatat olla etsimämme henkilö!  Globaalissa ISS-organisaatiossa on myös monipuoliset koulutus- ja urakehitysmahdollisuudet ja pääset verkostoitumaan kansainvälisesti alan ammattilaisten kanssa.


Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 31.3.2020 tästä linkistä tai osoitteessa www.iss.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Romo 040 750 7705. Pekan tavoitat parhaiten arkisin kello 12.00 - 15.00 välillä. Tehtävä tullaan täyttämään mahdollisimman pian.