(Poistunut julkaisusta)

Toimitilapalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Etsimme Järvenpäähän toimitilapalvelutehtäviin työntekijää!

Tässä työtehtävässä huolehdit monipuolisista tehtävistä toimitilapalvelujen parissa. Työtehtävä sisältää mm.
Asiakaskohteen tilamuuttojen avustaminen. Monipuoliset ympäristöpalvelun tehtävät; jätteiden oikeanlainen käsittely sekä raportointi. Tehtävä sisältää toisinaan myös huoltomiehen apuna toimimista.

Työaika sijoittuu arkipäiville klo 6-16 välille. Työsuhde on kokoaikainen toistaiseksi voimassaoleva.

Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Siksi edellytämme kaikilta työntekijöiltämme iloista asiakaspalveluasennetta, sillä kaikesta toiminnastamme välittyy "Service with a Human Touch".

Toivomme että sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä, hyvää asiakaspalvelu asennetta sekä kiinnität huomiota työnlaatuusi. Eduksi katsotaan: trukkikortti, työturvallisuuskortti, sekä Fatman kiinteistöohjelman osaaminen. Tarvitset työssäsi myös sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvää fyysistä kuntoa sekä ajokortin.


Tarjoamme sinulle eturivin paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa sekä loistavat koulutusmahdollisuudet.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 20.9.2019.
Lisätietoja tehtävästä 9.9 klo 11-13 13.9 klo 8-12  Arja Salonen p. 0404844870.


 ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.