(Poistunut julkaisusta)

Toimitilapalvelujen päällikkö
If

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden toimitilapalveluita. Haemme Turun toimipisteellemme Sinua

TOIMITILAPALVELUJEN PÄÄLLIKKÖ

Toimitilapalvelut vastaa Suomessa Ifin toimitilojen turvallisuudesta, viihtyvyydestä ja käytännöllisyydestä, työympäristön suunnittelu- ja muutostöistä, muutoista ja kalustamisesta sekä tilahallinnosta. Useat palvelumme, kuten catering-, siivous- ja aulapalvelut, ostamme vastuullisilta kumppaneiltamme.

Olet vahvasti sitoutunut yhteisiin tavoitteisiimme ja huolehdit tiimisi osaamisen kehittämisestä. Valmennat 10 hengen palveluasiantuntijatiimiä innostavalla otteella tehokkaasti ja tavoitteellisesti. Yhdessä vastaatte toimitilojemme palveluista ja niiden jatkuvasta kehittämisestä ylläpitäen nykyisen hyvän asiakastyytyväisyyden.

Odotamme sinun olevan hyvä esimies – johdat tiimiäsi arvostaen, kannustaen ja valmentaen, mutta olet samalla jämäkkä ja tarvittaessa vaativakin. Sinulla on vahvaa kokemusta muutosjohtamisesta joko toimialalta tai vastaavantyyppisistä palvelukokonaisuuksista. Palat halusta kehittää toimintaamme ja palvelujen tehokkuutta, tuottavuutta ja laatua. Haastat rohkeasti ja rakentavasti sekä itsesi että tiimisi kokeilemaan uutta. Haasteita kohdatessasi sytyt liekkeihin, haluat kääriä hihasi ja ryhtyä toimeen. Olet tiimipelaaja ja sinulla on hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot.

Tämä on mahdollisuutesi tulla kehittämään toimitilapalveluita pohjoismaiden suurimpaan vakuutusyhtiöön. Oman tiimisi johtamisen lisäksi tuot osaamisesi ja innostuksesi Group Services -yksikön Suomen johtoryhmään. Sinulla on mahdollisuus tehdä yhteistyötä Ifin muiden pohjoismaiden toimitilapalvelujen kanssa, minkä johdosta oletamme sinun kommunikoivan sujuvasti englanniksi. Luonnollisesti ruotsin kielen taito on pohjoismaisessa ympäristössä vahva etu.

Pääasiallinen toimipisteesi sijaitsee Turussa Kalevantien toimitalossa, mutta tehtävääsi kuuluu myös matkustamista Suomessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola, parhaiten tavoitettavissa 11.1. klo 14 - 16 ja 16.1. klo 9 - 11 p. 040 775 6150. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 21.1.2019 oheisen linkin/ hakulomakkeen http://www.hrsadvisors.fi/toimitilapalvelujen-paallikko-if-turku kautta. 

Hakuaika päättyy: 21.01.2019 23:59