(Poistunut julkaisusta)

Toimitilapalveluiden aluepäällikkö
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Me palmialaiset työskentelemme aina asiakkaitamme kuunnellen. Olemme palvelevia asiantuntijoita ja kumppaneita. Teemme merkittävää, näkyvää ja motivoivaa työtä, osana elävää kaupunkia ja yhteiskuntaa. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2 200 työntekijää. Tule meille Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi!

Nyt on valtakunnallinen paikka auki:
Haen joukkooni osaavaa ALUEPÄÄLLIKKÖÄ valtakunnalliselle alueellemme vastaamaan siivous- ja käyttäjäpalveluista sekä monipalveluista. Valtakuntaasi kuuluvat Hämeenlinna, Tampere ja Turku, joista huolehdit yhdessä oman palvelusuunnittelija- ja palveluesimiestiimisi kanssa. Työpisteesi sijaitsee Hämeenlinnassa. Olemme voimakasta kasvua hakeva yritys, joten alueesi voi laajentua voitettujen kilpailutuksien myötä. Asiakaskohteina on pääsääntöisesti toimistoja, kouluja, päiväkoteja ja palvelutaloja sekä terveydenhuollon tiloja.

Aluepäällikkönä tehtäviisi kuuluu vastuualueesi operatiivinen johtaminen, asiakasyhteistyö, ja alueesi kehittäminen yhdessä tiimisi kanssa. Vastaat oman liiketoimintasi asiakkuuksista, henkilöstöstä ja tuloksesta.

Miksi juuri meille?
Tarjoamme sinulle vakituisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys ja Sinua odottaakin täällä innostunut ja yhteen hiileen puhaltava tiimi. Lähelläsi olevat kollegat ja esimiehenäsi toimiva toimialapäällikkö auttavat sinua onnistumaan tehtävässäsi. Sen lisäksi apua sinulle arjen haasteissa tarjoavat ammattitaitoiset ja nokkelat asiantuntijamme, jotka löytävät ratkaisut pulmaan kuin pulmaan. Työsuhde-etuina tarjoamme sinulle työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja sekä Avainta-työehtosopimuksen mukanaan tuomat edut kuten runsaat lomapäivät. Meillä pääset myös kehittämään omaa ammatillista osaamistasi tarjoamiemme kehittymis- ja koulutusmahdollisuuksien myötä.

Millaista osaamista odotamme sinun tuovan tiimiimme?
Aluepäällikkönä odotamme sinulta taidokasta henkilöstöjohtamista, asiakaslähtöistä asennetta ja taitoa liikkua asiakasrajapinnassa kuin kala vedessä. Haluat saavuttaa asetetut tavoitteet ja saat omalla esimerkilläsi myös muut mukaan ja innostumaan asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Kaipaamme myös idearikasta tekijää, jonka lasi on aina puoliksi täynnä.

Henkilönä olet ennakkoluuloton, positiivinen, ratkaisukeskeinen ja mahdollisuuksia tunnistava tiimipelaaja. Muutoksen johtaminen sekä toimintakyvyn ylläpitäminen epävarmoissakin tilanteissa ovat sinulle vain positiivisia haasteita, joita olet ratkonut jo aikaisemminkin. Lisäksi omaat hyvät perus IT-taidot ja olet nopea sisäistämään uusien ohjelmien käytön ja hyödyt nopeasti. Työ on liikkuvaa, joten sinun tulee nauttia matkatyöstä.

Ammattitaitosi peruspilareina voivat toimia esimerkiksi siivouspalveluun soveltuva puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan eat, siivousteknikon eat tai restonomi (amk) sekä työkokemus siivousalalta. Sinulle on kertynyt myös näyttöjä asiakaslähtöisten siivouspalveluiden johtamisesta ja valmentavana esimiehenä toimimisesta. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa.

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä aluepäällikön tehtävään tai Palmiassa työskentelyyn liittyen, kerron sinulle siitä mielelläni lisää. Parhaiten minut tavoitat:

4.2.2020 klo 14.00 – 15.30
5.2.2020 klo 09.00 – 10.30
10.2.2020 klo 09.00 – 10.30
Susanna Immonen, puh: 040 334 7194

Aluepäällikön tehtävään voit hakea rekrytointijärjestelmämme kautta. Hakuaikamme päättyy 23.2.2020, mutta tutustun hakemuksiin ja aloitan tapaamiset mielenkiintoisen osaajien kanssa jo hakuaikana. Laitathan siis hakemuksesi jo hyvissä ajoin tulemaan, jotta pääsemme tutustumaan sinun osaamiseesi!