(Poistunut julkaisusta)

Toimitilapäällikön työsopimussuhteinen tehtävä - Turku
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019
Tule meille töihin osaksi aktiivista, kansainvälistä 25 000 opiskelijan ja työntekijän yhteisöä. Haemme Turun yliopistoon TOIMITILAPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävän kuvaus

Toimitilapäällikkö vastaa vuokralaislähtöisesti yliopiston tilahankkeiden suunnittelusta ja projektien johtamisesta sekä hankkeiden vuokravaikutteisesta kustannusseurannasta. Tehtävään sisältyy projektien kokonaishallinta väliaikaistilojen hankinnasta uusiin tiloihin muuttoon saakka. Tehtävässä toimitaan läheisessä yhteistyössä yliopiston suurimman vuokranantajan Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n kanssa. Toimitilapäällikkö vastaa myös yliopiston toimitilapalveluiden johtamisesta sekä koko toimialueen yleisestä kehittämisestä. Toimitilapalveluissa työskentelee noin 50 työntekijää. Toimitilapäällikkö kuuluu yliopistopalveluiden johtoryhmään.

Toivomme sinulta

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta mm. seuraavilta tehtäväalueilta:
  • johtaminen ja esimiestyö
  • vaativien rakennusprojektien johtaminen vuokralaisen näkökulmasta
  • rakennusten tekniset järjestelmät
  • kiinteistökehitys

Tarjoamme

Tarjoamme nykyaikaisen ja hyvinvoivan työyhteisön sekä yliopiston palveluorganisaation tuen ja sitoutuneet kollegat. Toivomme, että sinulla on laajaa kokemusta rakennushankkeista, erinomaiset yhteistyö- ja koordinointitaidot sekä asiakaskeskeinen ote palveluiden kehittämiseen ja tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Tarvitset myös erinomaisen suomen ja hyvän englannin kielen suullisen ja kirjallisen taidon. Hae tehtävää maanantaihin 21.10.2019 kello 23.59 mennessä sähköisellä hakulomakkeella tämän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää CV ja muut haun kannalta merkittävät asiakirjat.
Tehtävän palkka määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaisesti. Voit liittää hakemukseesi myös palkkatoiveen. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Päivi Mikkola, puh. 040 194 8398 (ke 2.10. klo 10.20 - 12.00, ma 14.10. klo 14 - 17 ja ke 16.10. klo 9 - 11) tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@utu.fi