(Poistunut julkaisusta)

Toimitilapäällikkö
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Haetaan toimitilapäällikköä

Mehiläisen Kiinteistöt-toimintoon vastaamaan kiinteistöjen ylläpidon ostopalveluiden johtamisesta ja ylläpidon raportoinnin kehittämisestä.

Mehiläinen on Suomen johtava terveys- ja sosiaalialan toimija. Mehiläisessä asioi vuosittain yli 1,3 miljoonaa suomalaista ja yli 21 800 ammatinharjoittajaa sekä työntekijää palvelevat asiakkaita yli 500 toimipisteessä ympäri maata. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli yli miljardi euroa. 110-vuotias Mehiläinen on kasvava ja nopeasti kehittyvä suunnannäyttäjä Suomessa ja kansainvälisesti, jonka toimitilojen sekä muun julkisen näkyvyyden tulee olla yhdenmukaista.

Työtehtävässä menestymisessä edesauttaa tekninen koulutus ja laaja-alainen ymmärrys kiinteistöihin liittyvistä erilaisista palveluista ja niiden hankinnasta. Odotamme sinulta itsenäistä työotetta, järjestelmällisyyttä, ratkaisukeskeistä asennetta ja aitoa kiinnostusta olla mukana perustamassa raportointiamme liittyen energiaan, ylläpidon kustannuksiin, jätehuoltoon ja muihin vastuullisuuden osa-alueisiin. Osaaminen PowerBI- ja huoltokirjajärjestelmän raportoinnista on hyödyksi tehtävässä.

Hakemamme henkilön vastuulla on erityisesti vastata valtakunnallisten kiinteistöjen ylläpidon ostopalveluluiden hankkimisesta ja johtamisesta. Toimitilapäällikkönä vastaat, että huoltokirjajärjestelmässämme on ajantasaiset ylläpidon korjaus- ja huoltotiedot mukaan lukien viranomaistarkastusten dokumentit. Olet yhteydessä palvelukumppaneihimme ja mahdollistat sisäisille asiakkaillemme mahdollisimman huolettomat, terveelliset ja turvalliset toimitilat.

Päätehtäviesi lisäksi pääset monipuolisesti kehittymään osaamisesi ja mielenkiintosi perusteella esimerkiksi vuokrasopimusneuvottelujen, Due Diligence projektien, kiinteistöjen myyntien ja kiinteistöturvallisuusasioissa.

Odotamme sinulta:
- Soveltuvaa koulutusta (esim. Insinööri (AMK) tai DI)
- Useamman vuoden työkokemusta soveltuvista tehtävistä
- Järjestelmällistä työotetta
- Kykyä koostaa selkeää raportointia
- Asiakaspalveluasennetta
- Hyviä kirjallisen ilmaisun taitoja

Kiinteistöjohtaja Aleksi Muukkonen, 050 453 2654, aleksi.muukkonen@mehilainen.fi
Puhelinajat torstai 22.10.2020 klo 14-15 ja torstai 29.10.2020 klo 16-17.