(Poistunut julkaisusta)

Toimitilapäällikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Toimitilapäällikkö

Työavain 4-79-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 03.06.2019 kello 15:45
Tilapalvelut-liikelaitos , Tekniikantie 15 02150 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Tilapalvelut-liikelaitos
Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia Espoon kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta, vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Henkilöstöä liikelaitoksessa on 530 ja liikevaihtomme on 242 milj. euroa. Hallinnoitavien toimitilojen määrä on noin 0,8 milj.m2. Toimitilajohtamisen palvelualue on osa liikelaitosta. Palvelualueella työskentelee noin 30 tekniikan, isännöinnin ja vuokrauksen asiantuntijaa. Toimitilapäällikkö kuuluu liikelaitoksen johtoryhmään. Toimitilapäällikkönä vastaat Toimitilajohtamisen palvelualueen johtamisesta, kehittämisestä ja esimiestehtävistä. Tehtävän keskeisimmät osa-alueet liittyvät toimitilaverkon hallintaan ja kehittämiseen, kiinteistöstrategiaan, tilaratkaisuihin sekä toimitilojen sisäiseen ja ulkoiseen vuokraukseen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu kehittää kiinteistöjen hallintaa ja kiinteistötietojen hallintaa sekä näihin liittyvien yksiköiden toiminnan kehittäminen ja kaupungin tilaomaisuuden toimitilajohtaminen. Tehtävään kuuluu myös eräiden kaupungin kiinteistöyhtiöiden hallitusten jäsenyys ja toimitusjohtajan tehtävien hoitaminen. Tehtävä vaatii kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia, paineensietokykyä, hyvää organisointikykyä sekä kykyä kehittää ja muuttaa toimintatapoja. Tehtävässä selviytymiseen tarvitaan määrätietoista otetta, vahvoja asiakastaitoja ja yhteistyötaitoja. Omaat kyvyn huomioida asiakas- ja käyttäjänäkemyksen. Toimitilapäällikkö hallitsee kiinteistöliiketoiminnan eri osa-alueet ja omaa kyvyn etsiä uusia ratkaisuja toimitilajohtamiseen. Lisäksi edellytetään kykyä toimitilojen talouden suunnitteluun ja analysointiin ja raportoinnin kehittämiseen. Haastattelut on suunniteltu pidettävän 12.6 klo 13.00 alkaen ja 14.6. klo 9.00 alkaen.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään kokemusta kiinteistöliiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä (yli 5 v) sekä esimiestehtävistä.

Arvostamme hyviä asiakaspalvelu-, yhteistyö ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä ja aloitteellista otetta. Lisäksi arvostamme kokemusta yhtiöhallinnosta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 5692,41 € / kk ja ammattialalisä 4 % tai 8%
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min viikossaLisätietoja tehtävästä
Toimitusjohtaja Maija Lehtinen
046 877 3683
etunimi.sukunimi@espoo.fi