(Poistunut julkaisusta)

Toimitilakoordinaattori
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2019

Haemme nyt suurasiakkuusorganisaatioomme toimitilakoordinaattoria. Työsuhde on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian joko Helsingin tai Turun toimipisteessämme.


Toimitilakoordinaattorin vastuualueeseen kuuluvat koko valtakunnallisen asiakkuutemme muutto- ja toimitilamuutosprojektien operatiiviset toiminnot sekä toimitilapalveluissa tukeminen. Toimitiloja on useita ja ne sijaitsevat ympäri Suomen. Henkilö toimii toimitiloihin liittyvissä asioissa yhteys- ja vastuuhenkilönä sekä projektin sisällä että asiakkaan henkilöstön suuntaan. Hän koordinoi ja organisoi toimitilamuutot sekä kalustukseen/sisustamiseen liittyvät asiat ja toimii projektipäällikkönä mahdollisissa tilamuutosprojekteissa.  Tehtävään kuuluu myös aktiivinen raportointi asiakkaalle. Työskentelet asiakkaan ympäristössä ja varmistat unohtumattoman asiakaspalvelukokemuksen.


Tehtävä edellyttää vankkaa asiakaspalvelukokemusta, kyllä hoituu -asennetta, sujuvaa sekä kirjallista että suullista suomen ja englannin kielen taitoa ja matkustusvalmiutta kotimaassa. Toivomme että omaat myös kokemusta ja näkemystä kiinteistöistä, ravintola-, aula- ja toimistopalveluista, työturvallisuudesta ja yleishallinnollisista tehtävistä. Asiantuntemusta ja osaamista tulee olla erityisesti projektityöskentelystä esimerkiksi tilahallinnoinnista eli uusien toimipisteiden perustamisesta, sulkemisesta, kalusteiden ja irtaimiston realisoinnista sekä toimitilojen muutto- ja tilamuutosprojekteista. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta myös esimiestehtävistä, hankinnasta ja budjetoinnista.


ISS:llä saat ison talon tuen ja työkalut tekemiseen sekä mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa ammatillisesti. Meillä viihdytään pitkään, ja työhön sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua suurella sydämellä.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi?

Mikäli tunnistit ilmoituksesta itsesi, jätä hakemuksesi meille heti tai viimeistään 30.9.2019.