Toimitilakoordinaattori
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Etsimme nyt TOIMITILAKOORDINAATTORIA avainasiakkuuteemme Helsingin Vallilaan. 

ISS Palveluiden
 tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Business, IT & HQ -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Keskeinen osa tarjoamaamme tämän yksikön asiakkuussegmenteissä ovat työpaikkapalvelumme, ISS Sunny Monday >>  https://www.fi.issworld.com/palvelumme-service/tyopaikkapalvelut. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

Tehtävässä vastaat tiimisi kanssa asiakkaamme tilojen viihtyisyydestä ja työntekijöiden viihtyvyydestä. Huolehdit työympäristön, neuvottelutilojen ja työvälineiden toimivuudesta. Vastaat myös asiakkaidesi ohjaamisesta käyttäjäystävälliseen ja tehokkaaseen työympäristöön sekä arvolupauksen  ja palvelukuvauksen toteutumisesta oman vastuualueesi osalta. Pääset kehittämään uusia toimintapoja, joilla parantaa asiakkaamme työntekijöiden työssä viihtymistä. 


Edellytämme aikaisempaa kokemusta vastaavista tilahallinta- ja asiakaspalvelutehtävistä avainasiakkuuksissa. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus monipalveluroolissa toimimisesta. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvan suomen- ja englannin kielen taidon lisäksi AV-laitteiden käyttötaitoa ja hyviä IT- taitoja. Olet itseohjautuva, eikä sinulla ei mene sormi suuhun minkään toimistoympäristössä sijaitsevan ongelman edessä ja kohtaat asiakkaan rohkeasti. Voit olla etsimämme henkilö, mikäli olet asiakaspalvelun laadusta tinkimätön tiimipelaaja, hymyileväinen ja ehdottoman positiivinen. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän suuressa ja kansainvälisessä pankkiasiakkuudessa. Meillä olet aidosti näköalapaikalla ISS sisällä. 

Hae tehtävään osoitteessa www.iss.fi  viimeistään 25.8.2019, työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fiwww.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1289860
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.9.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki