(Poistunut julkaisusta)

Toimitilahuoltajia Vantaalle
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Me palmialaiset työskentelemme aina asiakasta kuunnellen. Olemme palvelevia asiantuntijoita ja kumppaneita. Teemme merkittävää, näkyvää ja motivoivaa työtä, osana elävää kaupunkia ja yhteiskuntaa. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.

Palmian siivouspalveluissa pääset varmistamaan kaupunkilaisten tilojen viihtyvyydestä. Siivouspalveluiden asiantuntijana pidät osaltasi tilat puhtaina ja varmistat, että elinympäristömme säilyy viihtyisänä. Miljoonien päivittäin puhdistettavien neliöiden parissa riittää työmahdollisuuksia moneen makuun ja moneen eri elämäntilanteeseen sopivaksi.

Liiketoimintamme kasvaessa haemme uusiin kohteisiimme Vantaalle Veromäen alueelle tehokkaita toimitilahuoltajia.

Toimitilahuoltajana työnkuvaasi sisältyy ylläpito- ja perussiivoustehtäviä. Työtä on tarjolla sekä kokoaikaisissa -, että osa-aikaisissa (6 h/pvä) tehtävissä ja työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkipäiville klo 6-22 välille. Työtä tehdään tehtävästä riippuen kouluissa, päiväkodeissa ja neuvolassa ja työhön sisältyy myös porrassiivousta.

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 1 vuoden ajalta tai suoritettua siivousalan tutkintoa (siivousalan perustutkinto, - ammattitutkinto, puhtaus- ja kiinteistöpalvelun ammattitutkinto tai – perustutkinto). Katsomme eduksi vähintään tyydyttävän suomen kielen taidon, aikaisemman kokemuksen perussiivouksesta ja suoritetun siivouskoneajokortin.

Ennen valintaa edellytämme esitettäväksi rikostaustaustaotteen (laki lasten-ja nuorten kanssa työskentelystä).

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, täytä hakemus pian, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Avainta-työehtosopimuksen mukaiset hyvät lisät ja runsaat lomapäivät. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Lisätietoja antaa palveluesimies Yusuf Özel arkipäivisin numerosta 050 401 3914.