(Poistunut julkaisusta)

Toimitilahuoltajia, Kuopio
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Hei sinä! Oletko puhdistusalan ammattilainen? Etsitkö pitkäaikaista työsuhdetta?  Mahtavaa! Jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt asiakkaallemme luotettavia ja ammattitaitoisia TOIMITILAHUOLTAJIA julkiseen kohteeseen Kuopioon.

Toimitilahuoltajana vastaat asiakaskohteen toimistojen yleisestä siisteydestä ja puhtaudesta sekä tarvittaessa kahvituksista. Tarjoamme mahdollisuuden vakituiseen työhön mukavassa työympäristössä. Työvuorot sijoittuvat kohteesta riippuen välille ma - pe, työt alkavat klo 06 -07, kestäen n. 5-7 h/pvä. Työkohde sijaitsee Kuopion alueella.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla alan koulutus ja/tai kokemusta siivoustehtävistä vähintään vuoden ajalta. Sinulla on kyky omaksua ja vastaanottaa uusia työtehtäviä ja noudattaa annettuja ohjeistuksia. Työskentelet itsenäisesti, palvelualttiisti ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme pitkäaikaista ja vakaata työsuhdetta Kuopion keskustan tuntumissa sijaitsevissa kohteissa sekä luotettavan ja hyvän työnantajan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää ripeästi oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Mikäli sinulla heräsi vielä kysyttävää, voit tiedustella lisää 

Sara Vepsäläiseltä p. 045 78817711 / sara.vepsalainen@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

HYVÄÄ TYÖTÄ.