(Poistunut julkaisusta)

Toimitilahuoltajia koulukohteisiin Helsingin Töölön alueelle
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019
Palmian siivouspalveluissa pääset varmistamaan kaupunkilaisten tilojen viihtyvyydestä. Siivouspalveluiden asiantuntijana pidät osaltasi tilat puhtaina ja varmistat, että elinympäristömme säilyy viihtyisänä. Miljoonien päivittäin puhdistettavien neliöiden parissa riittää työmahdollisuuksia moneen makuun ja moneen eri elämäntilanteeseen sopivaksi.

Haemme energiseen joukkoomme KAHTA TEHOKASTA TOIMITILAHUOLTAJAA koulukohteisiin Helsingin Töölöön.

Toimitilahuoltajana työnkuvaasi sisältyy muun muassa ylläpito-, sekä perussiivouksia. Molemmat tehtävät ovat vakituisia ja kokopäiväisiä (38,75h/viikko). Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 6.00 - 22.00 välille – kohteesta riippuen työvuorot ovat joko aamu-, iltapäivä- tai iltapainotteisia. Voit hakemuksessasi kertoa tarkemmin, mikä ajankohdat sinulle sopisivat parhaiten.

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään yhden vuoden ajalta tai suoritettua alan tutkintoa. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen kielen taitoa. Arvostamme, että olet luotettava, huolellinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä kouluympäristöön sopiva henkilö. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta ja haluat osaksi huipputiimiämme, niin haethan tehtävää pikimmiten, kuitenkin viimeistään 5.8. Aloitamme hakemusten läpikäynnin heti ja täytämme tehtävät sopivien henkilöiden löydyttyä.
Ennen työssä aloitusta on sinun esitettävä rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelyyn.

Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja sekä Avainta-työehtosopimuksen mukaiset hyvät lisät ja runsaat lomapäivät. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Petkov Branimir. Tavoitat hänet ma-to klo 13-15 puhelinnumerosta 0405723847.