(Poistunut julkaisusta)

Toimitilahuoltajia kesäksi metroasemille
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2018
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 600 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Palmian toimitilapalvelut siivoaa luotettavasti ja tehokkaasti yli miljoona neliötä päivittäin pääkaupunkiseudulla sekä muualla Suomessa.

Haemme energiseen joukkoomme TOIMITILAHUOLTAJIA metroasemille kesän 2018 ajalle. Työpaikkoja on tarjolla eripituisissa työsuhteissa aikavälillä 1.5.–30.9.2018. Metroympäristössä tehdään siivoustyötä arkisin aamuvuoroissa klo 7–15 ja iltavuoroissa klo 14–22(24) sekä viikonloppuisin ennalta suunniteltujen vuorojen mukaisesti niin Helsingin kuin Espoon puolella.

Sovit kesäiseen joukkoomme, mikäli sinulla on jo aiempaa kokemusta alalta. Katsomme eduksesi yhdistelmäkoneiden ja siivousmenetelmien hallinnan. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito, koska työhön perehdytys sekä asiakkaiden kanssa kommunikointi tapahtuu suomeksi.

Toivomme, että asiakaspalvelu on luonnollinen osa työntekotapaasi eikä kiireinenkään työtilanne sekoita sinua. Sinulta sujuu yhteistyö mutkattomasti niin asiakkaiden, työkavereiden kuin esimiesten kanssa. Vuorotyö ja moninaiset työkohteet tuovat sinusta mukavaa liikkuvuutta työhösi.

Tarjoamme monipuolisia kesätöitä kaupungin sykkeessä, osaavat työkaverit ja kattavan perehdytyksen!

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä työhakemus rekrytointisivuillamme osoitteessa https://www.palmia.fi/fi/tyopaikat/ mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.3 mennessä. Huomioithan, että täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa palveluesimies Tuula Lehmusvirta puh. 050 433 8730, soittoaika ti-to klo 13.00 - 15.00.