(Poistunut julkaisusta)

Toimitilahuoltajia Helsinkiin
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 600 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme energiseen joukkoomme TEHOKASTA TOIMITILAHUOLTAJAA Töölön alueelle koulukohteeseen.

Palmian toimitilapalvelut siivoaa luotettavasti ja tehokkaasti yli miljoona neliötä päivittäin pääkaupunkiseudulla sekä muualla Suomessa.

Toimitilahuoltajana työnkuvaasi sisältyy muun muassa ylläpito- ja perussiivoustehtäviä.. Tulet osaksi 8 hengen tiimiämme. Työ on kokoaikainen ja työvuorot sijoittuvat klo 5.30 - 21 välille. Työvuoroja voi olla myös lauantaisin ja sunnuntaisin.

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 2 vuoden ajalta tai suoritettua alan tutkintoa. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen ja englannin kielen taitoa. Arvostamme, että olet luotettava, huolellinen, joustava ja asiakaspalveluhenkinen. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Lisätietoja antaa Kristiina Bifraden numerosta 040 537 6996 torstaina 15.3 klo 12-15 ja perjantaina 16.3. klo 12-15 tai sähköpostilla kristiina.bifraden@palmia.fi. Täytä hakemus osoitteessa https://www.palmia.fi/fi/tyopaikat/ mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.3.2018 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.