(Poistunut julkaisusta)

Toimitilahuoltaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä TOIMITILAHUOLTAJAA asiakaskohteeseemme Helsingin Kamppiin.

Tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksen lisäksi kokoustarjoiluista sekä viherkasvien hoidosta. Työtä tehdään arkisin klo 09-13 välillä ja työtunteja tehtävässä kertyy 20 h/vko. Tehtävä on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Tässä tehtävässä pääset pitkälle, mikäli haluat tuottaa laadukasta asiakaspalvelua ja samalla luoda viihtyisää ympäristöä. Aikaisempi kokemus ja koulutus siivous tai tarjoilutehtävistä katsotaan eduksi. Toivomme, että olet tarkka työssäsi, oma-aloitteinen ja ripeä työskentelijä. Tehtävässä tarvitset hyvää englannin kielen taitoa.

Tässä tehtävässä pääset kohtaamaan erilaisia ihmisiä ja sinulla on monipuolisia työtehtäviä, jotka takaavat, ettei sinulla ole kahta samanlaista työpäivää. Päivitetyt sekä huolletut työvälineet varmistavat työssä viihtymisen ja turvallisuuden.

ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. Tutustu meihin lisää osoitteessa www.iss.fi ja lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 29.11.2020. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi- ISS on savuton työpaikka -