(Poistunut julkaisusta)

Toimitilahuoltaja
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme Aurinkokiven kouluun iloiseen työyhteisöömme monipuolisesta työstä nauttivaa TOIMITILAHUOLTAJAA TAI PALVELUTYÖNTEKIJÄÄ. Jatkamme hakua heinäkuun loppuun saakka.

Koulukohteessamme työskennellään pääsääntöisesti arkisin klo 6–22 välillä. Aamu-ja iltavuorot kiertävät toimitilahuoltajien välillä.
Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Aurinkokiven koulun toimitilahuoltajana vastaat kohteen siisteydestä ja viihtyvyydestä. Tehtäviisi kuuluu ylläpito- ja perussiivousta. Edellytämme sinulta siivousalan perus- tai ammattitutkintoa tai työkokemuksen kautta kertynyttä siivousosaamista. Toimintatapasi on asiakaslähtöinen ja puhut suomea sujuvasti.

Eduksesi katsomme ympäristöpassin ja koneajokortin. Tehtävässä tarvitaan hygieniapassia. Työntekijänä olet omatoiminen, luotettava etkä arkaile tarttua toimeen. Tunnet olosi kotoisaksi Aurinkokiven moninaisia tiloja puhdistaessasi ja työnjälkesi on erinomaista.
Osallistut myös tietyissä työvuoroissa keittiön avustaviin työtehtäviin.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, monipuolisen tehtävän, mukavat työkaverit ja mainiot työsuhde-etumme! Nyt on sinun mahdollisuutesi päästä töihin Palmian Aurinkokiven työyhteisöön.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.7.2019 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Ennen työssä aloittamista tulee sinun esittää tehtävässä toimimisen edellyttämät taustaselvitykset.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 1.7. alkaen klo 12-15.00
Projektipäällikkö Teresa Ritala 050 3097853