(Poistunut julkaisusta)

Toimitilahuoltaja Vantaalle
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020
Haemme Aurinkokiven työyhteisöömme monipuolisesta työstä nauttivaa TOIMITILAHUOLTAJAA.

Koulukohteessamme työskennellään pääsääntöisesti arkisin aamu- ja iltapäiväpainotteisesti klo 6–20 välillä. Työ on vakituinen ja osa-aikainen, työtä tehdään 6 tuntia päivässä viitenä päivänä viikossa.

Aurinkokiven koulun toimitilahuoltajana vastaat kohteen siisteydestä ja viihtyvyydestä. Tehtäviisi kuuluu ylläpito- ja perussiivousta. Edellytämme sinulta siivousalan perus- tai ammattitutkintoa tai työkokemuksen kautta kertynyttä siivousosaamista. Toimintatapasi on asiakaslähtöinen ja puhut suomea sujuvasti. Eduksesi katsomme ympäristöpassin ja koneajokortin. Työntekijänä olet omatoiminen, luotettava etkä arkaile tarttua toimeen. Tunnet olosi kotoisaksi Aurinkokiven moninaisia tiloja puhdistaessasi ja työnjälkesi on erinomaista.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, monipuolisen tehtävän, mukavat työkaverit ja mainiot työsuhde-etumme! Nyt on sinun mahdollisuutesi päästä töihin Palmian Aurinkokiven työyhteisöön. Paikka täytetään heti sopivan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kohde-esimies Katja Lahtinen, ma-pe klo 14.00-14.45, p. 040 620 9095.

Miksi Palmian toimitilapalvelut?

Siivousalalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmian siivouspalveluissa työskentelee noin 900 alan ammattilaista. Päivittäin puhdistettavia neliöitä melkein kaksi miljoonaa. Toimimme runsaassa 600 eri kohteessa, palvelukohteitamme ovat mm. keskustakirjasto Oodi, Helsingin Satama, Helsingin kaupungintalo, Aalto-yliopisto, metron asemalaiturit ja Turun linna.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.