(Poistunut julkaisusta)

Toimitilahuoltaja työnjohtovastuulla
Moneks-Siivous Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019
Moneks-Siivous Oy
Moneks-Siivous Oy tuottaa laadukkaita siivouspalveluita pääkaupunkiseudun yrityksille. Nuoresta iästä huolimatta yhtiö on saavuttanut valtavaa menestystä, asiakaslähtöisen ja laadukkaan palvelun ansiosta. Perusperiaatteena yhtiöllä on pitää hyvää huolta työntekijöistä, jotta he ovat myös motivoituneita pitämään hyvää huolta asiakkaistaan.
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme reipasta siivousalan ammattilaista siivous- ja työnjohtotehtäviin pääkaupunkiseudun iltakohteisiin. Tehtävä on kokoaikainen ja ensi alkuun määräaikainen.
Tehtävänäsi on johtaa ja ohjata toimintaa oman vastuualueesi asiakaskohteissa, osallistumalla myös itse aktiivisesti käytännön työhön. Vastuullasi on myös laadunseuranta ja asiakasyhteistyön kehittäminen omissa asiakaskohteissasi. Arjessa nopeasti muuttuvien tilanteiden ratkaiseminen ja töiden organisointi ovat sinulle tuttua. Kannat vastuun asiakaskohteidesi tuloksesta ja ammattitaitoisesta palvelun tuottamisesta. Moneksilla puhalletaan yhteen hiileen ja asiakaslähtöisellä ja laadukkaalla palvelulla pidetään asiakkaista hyvää huolta.
Odotamme sinulta
Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta palava halu edetä uralla ja kehittää omaa osaamista vastuutehtävien parissa on avainasemassa tässä tehtävässä. Alan tutkinto on plussaa, mutta sitä suuremmassa arvostuksessa on rautainen kokemus kiinteistöpalvelualalta. Jotta nopeasti muuttuvat tilanteet eivät kiristä liikaa pipoa, paineensietokykyä ja hyviä organisointitaitoja tulet tarvitsemaan. Olet palveluhenkinen ja oma-aloitteinen ja sinulta löytyy positiivinen asenne työntekoon. Suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito tulee olla kiitettävä, palvelun laadun varmistamiseksi. Asiakaskohteita sinulla voi olla useita, joten ajokortti on välttämätön.
Muut tiedot
Kiinnostuitko tehtävästä? Jätäthän sähköisen hakemuksesi 26.5.2019 mennessä osoitteeseen www.vmp.fi. Käynnistämme haastattelut jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa HR-koordinaattori Monna Laine, monna.laine@vmp.fi.
Kesto
1-3kk
Lisätietoja
Monna Laine, monna.laine@vmp.fi, 046 922 2159
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.05.2019 mennessä.