(Poistunut julkaisusta)

Toimitilahuoltaja Turun alueelle
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020
Haemme joukkoomme TOIMITILAHUOLTAJAN SIJAISTA Turun ja Kaarinan alueelle.

Toimitilahuoltajana työnkuvaasi sisältyy muun muassa ylläpitosiivous- ja perussiivoustehtäviä koulu-ja toimistokohteissa. Työ on kokoaikainen, työvuorot sijoittuvat klo 6-21 välille.

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä tai suoritettua alan tutkintoa. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen tai englanninkielen taitoa. Katsomme eduksi B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden. Arvostamme, että olet luotettava, joustava, asiakaspalveluhenkinen. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Arvostamme puhtausalan tutkintoa esimerkiksi toimitilahuoltajan tai laitoshuoltajan ammattitutkintoa ja/tai työkokemusta.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi.

Hae tehtävää sähköisen järjestelmän kautta. Hakuaikaa on 22.3.2020 asti.
Työt alkavat sopimuksen mukaan. 
Lisätietoja antaa Palveluesimies Piia Savunen numerosta 040 647 3024, arkipäivisin kello 14-16.

Miksi Palmian toimitilapalvelut?

Siivousalalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmian siivouspalveluissa työskentelee noin 900 alan ammattilaista. Päivittäin puhdistettavia neliöitä melkein kaksi miljoonaa. Toimimme runsaassa 600 eri kohteessa, palvelukohteitamme ovat mm. keskustakirjasto Oodi, Helsingin Satama, Helsingin kaupungintalo, Aalto-yliopisto, metron asemalaiturit ja Turun linna.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.