(Poistunut julkaisusta)

Toimitilahuoltaja Sydänsairaalaan Tampereelle
Sydänsairaala

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Haemme toimitilahuoltajia sairaalakohteeseen! Työ pitää sisällään osaston puhtaanapidon tehtäviä ja ruuanjakoa. Kiinnostuitko? Lähetäthän meille hakemuksesi pikimmiten!

Etsimme Baronalle toimitilahuoltajia tai muun puhtausalan koulutuksen omaavia työntekijöitä työskentelemään Sydänsairaalan kardiologisella vuodeosastolla. Työ on lähtökohtaisesti keikkaluontoista, mutta mahdollisuus on työllistyä myös määräaikaisiin sijaisuuksiin.

Monipuoliseen työnkuvaan kuuluvat puhtaanapidon tehtävät. Työntekijä osallistuu myös ruuan jakoon ja muihin toimenkuvaan kuuluviin työtehtäviin. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin. Työaika vaihtelee aamu-, ilta- ja välivuorojen mukaisesti. Työvuorot sijoittuvat klo 7-22 välille. Palkkaus on KIPA-TES:n mukainen.

Tässä tehtävässä asiakaslähtöinen ja ammattitaitoinen ote työhön on tärkeää. Unelmahakijallamme on asenne kohdillaan. Hän on yhteistyökykyinen ja puhuu sujuvaa suomenkieltä. Vaatimuksena tehtävään on laitos-, sairaala- tai toimitilahuoltajan tutkinto tai riittävä työkokemus alalta.

Kiinnostuitko päästä osaksi kannustavaa ja ammattitaitoista työyhteisöä? Lähetäthän hakemuksesi pian oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan alan työ- ja koulutodistukset. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.