(Poistunut julkaisusta)

Toimitilahuoltaja Sydänsairaalaan Tampereelle
Sydänsairaala

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Haemme toimitilahuoltajia määräaikaisiin sijaisuuksiin! Työ pitää sisällään osaston puhtaanapidon tehtäviä ja ruuanjakoa. Kiinnostuitko? Lähetäthän meille hakemuksesi pikimmiten!

Etsimme Baronalle toimitilahuoltajia työskentelemään Sydänsairaalan kardiologisella vuodeosastolla. Määräaikainen sijaisuus alkaa sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian ja jatkuu vuoden loppuun 31.12.2019 saakka. Myös jatko on mahdollinen.

Monipuoliseen työnkuvaan kuuluvat puhtaanapidon tehtävät. Työntekijä osallistuu myös ruuan jakoon ja muihin toimenkuvaan kuuluviin työtehtäviin.

Tässä tehtävässä asiakaslähtöinen ja ammattitaitoinen ote työhön on tärkeää. Unelmahakijallamme on asenne kohdillaan. Hän on yhteistyökykyinen ja puhuu sujuvaa suomenkieltä. Vaatimuksena tehtävään on laitos-, sairaala- tai toimitilahuoltajan tutkinto tai riittävä työkokemus alalta.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen täysillä työtunneilla 38h/vko. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin. Työntekijä saa 3 viikon työvuorolistan ja pääsääntöisesti työvuoroja on kahtena viikonloppuna ja yksi viikonloppu on vapaa. Työaika vaihtelee aamu-, ilta- ja välivuorojen mukaisesti. Työvuorot sijoittuvat klo 7-22 välille. Palkkaus on KIPA-TES:n mukainen.

Kiinnostuitko päästä osaksi kannustavaa ja ammattitaitoista työyhteisöä? Lähetäthän hakemuksesi pian oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan alan työ- ja koulutodistukset. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.