(Poistunut julkaisusta)

Toimitilahuoltaja Sipooseen
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019
Haemme Sipoon Nikkilän koulu-päiväkoti-yksikköön lämminsydämistä toimitilahuoltajaa, joka viihtyy työssään lasten ympäröimänä. Tehtävä on vakituinen ja työaika painottuu iltapäivään sekä alkuiltaan (n. klo 12.00-19.00). Työaika koulun puolella on kuusi tuntia ja päiväkodin puolella yksi tunti päivässä, arkipäivisin. Työ pitää sisällään ylläpito- ja perussiivousta.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla laitoshuoltajan/toimitilahuoltajan perustutkinto tai aikaisempaa työkokemusta siivoustyötehtävistä vähintään yhden vuoden ajalta. Työsi aloituksen tueksi me tietenkin opastamme ja perehdytämme sinut työtapoihimme sekä kohteeseen. Koulutuksen/aiemman työkokemuksen lisäksi tarvitset joko hyvää suomen tai ruotsin kielen taitoa. Katsomme eduksesi kokemuksen peruspesuista ja yhdistelmäkoneen käytöstä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.5.2019. Aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Huomioithan, että tehtävässä toimimisen edellytyksenä on oikeusrekisterikeskuksen antama rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen.

Jos sinulla on kysyttävää, voit soittaa palveluesimies Seijalle (p. 040 842 8877) tai palveluohjaaja Eijalle (p. 040 190 7269) arkisin klo 9.00-15.00 välisenä aikana.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn kotimaisen palveluntuottajan työntekijänä sekä moninaiset työsuhde-etumme. Lisäksi kesällä 2019 sinulla on halutessasi mahdollisuus palkattomaan vapaaseen koulujen kesälomakaudella.

Tervetuloa joukkoomme!