(Poistunut julkaisusta)

Toimitilahuoltaja, Palmia Oy, Tampere / Nokia
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä - hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.Haemme nyt vuoden 2020 alusta alkaviin kohteisiimme Tampereelle ja Nokialle

TOIMITILAHUOLTAJIA vakituisiin työsuhteisiin.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa ja valitut henkilöt työllistyvät suoraan Palmian palvelukseen.

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolista ylläpito- ja perussiivoustyötä. Työkohteet ovat oppilaitoskohteita Tampereella ja Nokialla. Etsimme sekä kokoaikaisia- että osa-aikaisia työntekijöitä. Työaika sijoittuu klo 6-22 väliselle ajalle, mahdollisuus tehdä aamu-, päivä- ja iltavuoroja.

Työn toivottu aloitusajankohta on 2.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme tarvittaessa myös työturvallisuuskorttikoulutuksen, joka pidetään 30.12.2019.


Edellytämme sinulta

- Tehtävään valittavilta henkilöiltä edellytämme suoritettua siivousalan tutkintoa (esim. laitoshuoltaja/toimitilahuoltaja) tai alan työkokemusta
- Toivomme sinulta palvelutyöhön sopivaa asennetta, luotettavuutta ja reipasta asennetta
- Suomen tai englannin kielen taitoa


Tarjoamme sinulle

- Vakituisen työsuhteen kasvavassa valtakunnallisessa yrityksessä
- Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, johon annamme hyvän perehdytyksen


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluatko tarttua tilaisuuteen? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti osoitteessa www.staffpoint.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa!

Lisätietoja tehtävästä: StaffPoint / 0207206579.


Lisätietoja

Mikko Lepistö
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 579
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi