(Poistunut julkaisusta)

Toimitilahuoltaja Lahteen!
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2018
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 700 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme nyt energiseen joukkoomme TEHOKASTA TOIMITILAHUOLTAJAA Lahden alueelle porrassiivoukseen.

Palmian toimitilapalvelut siivoaa luotettavasti ja tehokkaasti yli miljoona neliötä päivittäin pääkaupunkiseudulla sekä muualla Suomessa.

Toimitilahuoltajana työnkuvaasi sisältyy muun muassa porrassiivous eri kiinteistöissä, kuljet autolla kohteesta kohteeseen joten tarvitset ajokortin. Tulet osaksi 8 hengen tiimiämme. Työ on kokoaikainen ja työvuorot sijoittuvat klo 7.00-15.15 välille.

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 5 vuoden ajalta ja suoritettua alan tutkintoa. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen kielen taitoa. Arvostamme luotettavuutta,huolellisuutta, joustavuutta sekä asiakaspalvelutaitoja. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen kiinteistöosaajien tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Lisätietoja antaa Tuula Kinnunen numerosta 050 4013798

Täytä hakemus osoitteessa https://www.palmia.fi/fi/tyopaikat/ mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2018 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.