(Poistunut julkaisusta)

Toimitilahuoltaja Kaarinaan
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019
Siivouspalvelut etsii nyt joukkoonsa

TOIMITILAHUOLTAJAA KAARINAAN

Vastuullisena tehtävänäsi on vastata asiakaskohteen siisteydestä ylläpito- ja perussiivoustehtävien muodossa sekä ruoan esille laitosta ja keittiötyöskentelystä. Työaika on arkisin klo 7.00-15.15.

Mitä odotamme sinulta:
Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, koska tehtävässä työtä tehdään tiimimäisesti ja samalla otetaan huomioon asiakkaan erilaiset tarpeet. Asiakaspalvelutaidot ja toimeen tarttuva asenne ovat tärkeässä roolissa tässä monipuolisessa ympäristössä. Eduksi tehtävää hakiessa katsotaan kokemus vastaavanlaisista työtehtävistä tai puhdistuspalvelualan perustutkinto (esim. toimitilahuoltaja). Keittiötyöskentelykokemus on eduksi.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian sillä työ alkaa sopimuksen mukaan pikaisestikin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän mahdollisuuksia täynnä olevassa yhtiössä. Tarjoamme työntekijöille lisäksi työsuhdematkalippuedun ja monia muita etuja sekä osaavat työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Piia Savunen p. 040 647 3024


Miksi Palmian toimitilapalvelut?

Siivousalalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmian siivouspalveluissa työskentelee noin 900 alan ammattilaista. Päivittäin puhdistettavia neliöitä melkein kaksi miljoonaa. Toimimme runsaassa 600 eri kohteessa, palvelukohteitamme ovat mm. keskustakirjasto Oodi, Helsingin Satama, Helsingin kaupungintalo, Aalto-yliopisto, metron asemalaiturit ja Turun linna.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.