(Poistunut julkaisusta)

Toimitilahuoltaja Järvenpään Haarajoelle
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 600 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme Järvenpään Haarajoelle päihdesairaalaan tarvittaessa töihin kutsuttavaa TOIMITILAHUOLTAJAA

Toimitilahuoltajan tehtäviisi kuuluu ylläpito- ja perussiivousta sekä laitospesulatyöskentelyä. Tulet osaksi 10 hengen tiimiämme, jossa huolehdimme kohteemme ruokapalveluista ja siisteydestä. Työ on keikkatyötä ja sitä tehdään pääasiassa arkisin klo 7-18 välillä. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työajoissa on joustovaraa. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelujen oheen.

Edellytämme sinulta siivousalan perustutkintoa tai 1-3 vuoden työkokemusta. Toimintatapasi on asiakaslähtöinen, puhut suomea sujuvasti ja osaat käsitellä yhdistelmäkoneita. Työtekijänä olet omatoiminen, luotettava etkä arkaile tarttua toimeen.

Tarjoamme sinulle joustavan keikkatyön työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa kokenut ja ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa kohdepäällikkö Riitta Rahikainen, p. 040 481 4022, ma 19.2. klo 14-15.30 ja ke 21.2. klo 14-15.30.

Täytä hakemus osoitteessa https://www.palmia.fi/fi/tyopaikat/ mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.3. mennessä (hakuaikaa jatkettu viikolla). Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.