(Poistunut julkaisusta)

Toimitilahuoltaja Helsinkiin
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Siivouspalvelut etsii nyt joukkoonsa TOIMITILAHUOLTAJAA.

Vastuullisena tehtävänäsi on vastata toimistojen siisteydestä ylläpito- ja perussiivoustehtävien muodossa. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 6.00–17:00 välisenä aikana. Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva ja työaika 30 tuntia viikossa.

Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, koska tehtävässä työtä tehdään tiimimäisesti ja samalla otetaan huomioon asiakkaan erilaiset tarpeet. Asiakaspalvelutaidot ja toimeen tarttuva asenne ovat tärkeässä roolissa tässä monipuolisessa ympäristössä. Suoriutuaksesi tästä tehtävästä sinulla tulee olla jo laajaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä tai puhdistuspalvelualan perustutkinto (esim. toimitilahuoltaja). Tehtävässä vaaditaan uimataitoa.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä työ alkaa sopimuksen mukaan pikaisestikin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän mahdollisuuksia täynnä olevassa yhtiössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöille työsuhdematkalippuedun, monia muita etuja ja osaavat työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Kristiina Bifraden: kristiina.bifraden@palmia.fi