(Poistunut julkaisusta)

Toimitilahuoltaja Haminaan
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2018
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 700 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Palmian toimitilapalvelut siivoaa luotettavasti ja tehokkaasti yli miljoona neliötä päivittäin pääkaupunkiseudulla sekä muualla Suomessa.

Haemme energiseen joukkoomme TEHOKASTA TOIMITILAHUOLTAJAA Haminaan.

Vastuullisena tehtävänäsi on vastata koulukohteiden siisteydestä ylläpito- ja perussiivoustehtävien muodossa. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 5.30–18:00 välisenä aikana. Työaika on 20h viikossa.

Mitä odotamme sinulta:
Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, koska tehtävässä työtä tehdään tiimimäisesti ja samalla otetaan huomioon asiakkaan erilaiset tarpeet. Asiakaspalvelutaidot ja toimeen tarttuva asenne ovat tärkeässä roolissa tässä monipuolisessa ympäristössä. Suoriutuaksesi tästä tehtävästä sinulla tulee olla jo laajaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä tai puhdistuspalvelualan perustutkinto (esim. toimitilahuoltaja).

Haethan tehtävään mahdollisimman pian sillä työ alkaa sopimuksen mukaan pikaisestikin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän mahdollisuuksia täynnä olevassa yhtiössä. Tarjoamme työntekijöille lisäksi työsuhdematkalippuedun ja monia muita etuja sekä osaavat työkaverit.