(Poistunut julkaisusta)

Toimitilahuoltaja Haminaan
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2018
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 600 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Palmian toimitilapalvelut siivoaa luotettavasti ja tehokkaasti yli miljoona neliötä päivittäin pääkaupunkiseudulla sekä muualla Suomessa.

Haemme energiseen joukkoomme tehokasta TOIMITILAHUOLTAJAA Haminaan.

Toimitilahuoltajana työnkuvaasi sisältyy ylläpito- ja perussiivoustehtäviä asiakaskohteissamme. Työ on osa-aikainen, n 25 h/vko ja työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 6-16 välille.

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 5 vuoden ajalta tai suoritettua alan perustutkintoa. Menestyäksesi työssä toivomme sinulta suomen kielen taitoa sekä kokemusta yhdistelmäkoneen käytöstä. Perusiivoustaito katsotaan eduksi mutta koulutetaan tarvittaessa. Arvostamme, että olet huolellinen ja asiakaspalveluhenkinen työntekijä.

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Lisätietoja antaa Heidi Mantere numerosta 050 433 8731. Täytä hakemus osoitteessa https://www.palmia.fi/fi/tyopaikat/ mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.3 mennessä.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.