(Poistunut julkaisusta)

Toimitilahuoltaja Hämeenlinnaan
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019
Oletko iloinen ja ulospäinsuuntautunut palveluosaaja, pidät työskentelystä muuttuvissa tilanteissa ja olet oma-aloitteinen? Arvostamme ja tarvitsemme uudessa laitoshuoltajassa reipasta työotetta, maalaisjärkeä, motivaatiota, joustavuutta ja oikeaa asennetta. Etsimme juuri sinua, jolla on asenne ja sydän paikallaan. Työtä tehdään ma-pe klo 6-14.15 välisenä aikana.
Lisäksi arvostamme puhtausalan tutkintoa, esimerkiksi toimitilahuoltajan tai laitoshuoltajan ammattitutkintoa ja/tai työkokemusta

Palmia panostaa henkilöstönsä perehdyttämiseen ja hyvinvointiin. Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan, mukavat työkaverit ja perehdytämme työhön. Vaikka olisit vastavalmistunut, ethän arkaile ottaa yhteyttä!

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta ja haluat meille töihin, jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme (voit liittää myös CV:n hakemukseesi) 17.11.2019 mennessä. Työt alkavat 2.12.2019

Tarvittaessa lisätietoja työstä saat Sanna Etelälahti p. 0400 478 215


Miksi Palmian toimitilapalvelut?

Siivousalalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmian siivouspalveluissa työskentelee noin 900 alan ammattilaista. Päivittäin puhdistettavia neliöitä melkein kaksi miljoonaa. Toimimme runsaassa 600 eri kohteessa, palvelukohteitamme ovat mm. keskustakirjasto Oodi, Helsingin Satama, Helsingin kaupungintalo, Aalto-yliopisto, metron asemalaiturit ja Turun linna.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.