(Poistunut julkaisusta)

Toimitilahuoltaja Hämeenlinnaan
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Siivouspalvelut etsii nyt joukkoonsa TOIMITILAHUOLTAJAA.

Vastuullisena tehtävänäsi on vastata päiväkodin ylläpitosiivouksesta ja aamiaisen sekä valipalojen valmistuksesta, lounaan esille laitosta sekä tiskauksesta. Työtä tehdään arkisin ma-pe klo 7.00-15.15.

Mitä odotamme sinulta:
Odotamme sinulta kokemusta siivoustyöstä ja keittiötyskentelystä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Asiakaspalvelutaidot ja toimeen tarttuva asenne ovat tärkeässä roolissa tässä monipuolisessa ympäristössä. Suoriutuaksesi tästä tehtävästä sinulla tulee olla kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä tai puhdistuspalvelualan perustutkinto (esim. toimitilahuoltaja) ja hygieniapassi.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian sillä työ alkaa sopimuksen mukaan pikaisestikin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän mahdollisuuksia täynnä olevassa yhtiössä. Tarjoamme työntekijöille lisäksi työsuhdematkalippuedun ja monia muita etuja sekä osaavat työkaverit.

Tehtävässä aloittavan pitää esittää hyväksytty rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Etelälahti p. 0400 4782 15