(Poistunut julkaisusta)

Toimitilahuoltaja Hämeenlinnaan
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Siivouspalvelut etsii nyt joukkoonsa TOIMITILAHUOLTAJAA vakinaiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Vastuullisena tehtävänäsi on vastata siivouksesta Hämeenlinnassa sijaitsevassa kohteessa. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin ma-pe klo 6-14.15 välisenä aikana.

Odotamme sinulta kokemusta siivoustyöstä ja hyviä yhteistyötaitoja. Asiakaspalvelutaidot ja toimeen tarttuva asenne ovat tärkeässä roolissa tässä monipuolisessa ympäristössä. Suoriutuaksesi tästä tehtävästä sinulla tulee olla kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä tai puhdistuspalvelualan perustutkinto (esim. toimitilahuoltaja).

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä työ alkaa 1.8.2019 ja valitsemme työhön soveltuvan hakijan mahdollisesti jo hakuaikana.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän mahdollisuuksia täynnä olevassa yhtiössä. Työsuhdematkalippuedun lisäksi tarjoamme työntekijöille monia muita etuja ja osaavat työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Tiina Pollari p. 040 520 8261.