Toimitilahuoltaja Hämeenlinnaan
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme energiseen joukkoomme TOIMITILAHUOLTAJAA IITTALAAN kokoaikaiseen työsuhteiseen.
Vastuullisena tehtävänäsi on vastata mm. hyvinvointikeskuksen siivouksesta. Työtä tehdään arkisin ma-pe klo 07-15.15.

Odotamme sinulta kokemusta siivoustyöstä ja hyviä yhteistyötaitoja. Asiakaspalvelutaidot ja toimeen tarttuva asenne ovat tärkeässä roolissa tässä monipuolisessa ympäristössä. Suoriutuaksesi tästä tehtävästä sinulla tulee olla kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä tai puhdistuspalvelualan perustutkinto (esim. toimitilahuoltaja). Työssä tarvitset omaa autoa.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian sillä työ alkaa sopimuksen mukaan pikaisestikin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän mahdollisuuksia täynnä olevassa yhtiössä. Tarjoamme työntekijöille lisäksi työsuhdematkalippuedun ja monia muita etuja sekä osaavat työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Etelälahti p. 0400 4782 15
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266139
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hämeenlinna, Kanta-Häme