(Poistunut julkaisusta)

Toimitilahuoltaja Aalto-yliopistoon
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020
Haemme useita toimitilahuoltajia Aalto-yliopistoon Espooseen. Tarjoamme sekä osa-aikaisia että kokoaikaisia työskentelymahdollisuuksia, työvuorot sijoittuvat 6-14 välille. Toimitilahuoltajana työnkuvaasi sisältyy muun muassa ylläpitosiivous- ja perussiivoustehtäviä.

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä tai suoritettua alan tutkintoa. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen tai englanninkielen taitoa. Arvostamme, että olet luotettava, joustava ja asiakaspalveluhenkinen. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö ja haluat uusia haasteita, jätä hakemuksesi sähköisen järjestelmän kautta. Hakuaikaa on 22.3.2020 asti. Aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja työtehtävistä antaa palveluesimies Minna Tsokkinen-Siren numerosta 050 342 6436.

Miksi Palmian toimitilapalvelut?

Siivousalalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmian siivouspalveluissa työskentelee noin 900 alan ammattilaista. Päivittäin puhdistettavia neliöitä melkein kaksi miljoonaa. Toimimme runsaassa 600 eri kohteessa, palvelukohteitamme ovat mm. keskustakirjasto Oodi, Helsingin Satama, Helsingin kaupungintalo, Aalto-yliopisto, metron asemalaiturit ja Turun linna.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.